Beşiktaş - Tarsus İY muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Tarsus İY muhtemel 11'ler
17 Aralık 2020 - 01:11 - Güncelleme: 17 Aralık 2020 - 10:47
Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Beşiktaş ile Tarsus İdman Yurdu kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park Stadyumu'nda saat 21:00'da oynanacak karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Mücadele A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Vida, Montero, N’Sakala, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Hasic, Güven Yalçın, Atakan Üner, Larin.

Tarsus İY: Barış Türkmen, Onur Şirin, Ferhat Duman, Abdussamed Karnuçu, Nurullah Kaya, Atilla Yıldırım, Şahin Şafakoğlu, Furkan Özcan, Asım Hamzaçebi, Sefa Durmuş, Samet Eker

Eksikler

Beşiktaş: Adem Ljajic, Gökhan Töre

Görkemli seri Alanya'da sona erdi

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan siyah-beyazlılar, üst üste 2 maç kazanarak tekrar morallenmişti. Sonrasında Gaziantep karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet karamsar havayı da beraberinde getirmişti. Ancak Beşiktaş, büyük maçların favorisinin belli olmayacağını Başakşehir ve Fenerbahçe karşısında net bir şekilde kanıtladı. Siyah-beyazlılar, son hafta ise ligin forma ekiplerinden Kasımpaşa'yı net bir oyunla 3-0 geçmeyi başardı ve zirve yarışına resmen dahil oldu.

Ancak siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında beklentilerin altında bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca istediklerini yapamayan Beşiktaş, Alanya'dan mağlubiyetle dönmekten kurtulamadı.

İlk randevu

Beşiktaş ile Tarsus İdman Yurdu ilk kez karşı karşıya gelecek. Tarihinde hiç Süper Lig görmeyen Darıca Gençlerbirliği, TFF 2. Lig'de yer alıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum