Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Milli Takım açıklaması!

İspanya'nın Marbella kentinde kamp yapan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Milli Takım iddiaları hakkında konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Milli Takım açıklaması!
29 Temmuz 2017 - 15:28 - Güncelleme: 29 Temmuz 2017 - 15:54

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'nın Marbella şehrinde sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi ve kendisi hakkında Milli Takım'ın başına geçme adaylardan iddialarını yanıtladı. 

"FATİH HOCA ÇOK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI"

Sözlerine Fatih Terim'in yıpratılmaması gerekir diye başlayan Güneş, "Hepimiz vatanımızın bir parçasıyız. A Milli Takım Teknik Direktörü de ülkemizin temsilcilerindendir ve o koltuğa seçim sonucu oturuyorlar. Fatih Hoca çok başarılı işlere imza attı. Hataları var mı? Benim de var. Ancak birilerini yıpratırsak, önem verdiğimiz şeyler yok olur" ifadelerini kullandı. 

"BEŞİKTAŞ'A AİDİM"

Adının Milli Takım'da teknik direktörlük için geçmesi üzerine de yorum yapan tecrübeli teknik adam, "Kim bunu düşünüp, takdir etmişse teşekkürler. Beşiktaş ile yeni bir sözleşme imzaladım. Kulübüme aidim. Ait olduğum bir kurum mevcut. Kurumlar, devlet, millet ve camialar kritik. Benim Beşikaş'ın resmi teknik direktörüyüm ve Milli Takım ile görüşmemin şu aşamada oluru yok. Duygu olarak baktığınızda da bir yere gidip görüşmem. Eğer bana bir teklif gelirse başkanımıza iletirim" şeklinde konuştu. 

"FEDERASYONUN PLANLARINI BİLMİYORUM"

Hem Beşiktaş'ı hem de Ay-Yıldızlılar'ı çalıştırma konusunda da değerlendirmelerde bulunan başarılı hoca, "Kulübümde görev alırken başka bir yerde çalışmayı çok doğru bulmuyorum. Başkanımız isterse benim görevime son verebilir mi? Tabii ki. O zaman benim düşüncelerim de değişir. Federasyonun planlarını bilmiyorum. Ancak duyduğum, adımın ve maç sayılarının konuşulduğu" yorumunda bulundu. 

"BOŞTA BİRİNİN ÇALIŞTIRMASI DAHA DOĞRU OLUR"

Son olarak sorulan "Cumhurbaşkanı isterse ne dersiniz" sorusunu cevaplayan Güneş, "Şu anda boşta olan birinin Milli Takım'ı çalıştırması daha doğru olur" diyerek bu konuda son sözlerine söyledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum