Beşiktaş transferi açıkladı! Atletico'dan defans

Beşiktaş, bir süredir temas halinde olduğu Atletico Madrid'in genç savunmacısı Francisco Montero'nun transferini açıkladı.

Beşiktaş transferi açıkladı! Atletico'dan defans
02 Eylül 2020 - 19:07 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 - 19:13
Beşiktaş'tan bir transfer daha! Savunmaya yönelik takviye çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Francisco Montero'yu transfer ettiğini açıkladı.

Beşiktaş, 21 yaşındaki savunma oyuncusu Francisco Montero'yu Atletico Madrid'den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Montero transferi için Beşiktaş'ın yaptığı açıklama;

'Kulübümüz, 2020-21 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, bonservisi İspanyol ekibi Atletico Madrid kulübünde bulunan futbolcu Francisco Montero ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır.

Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Francisco Montero’ya Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz.

Beşiktaş JK'


Francisco Montero kimdir?

Futnola Atletico Madrid altyapısında başlayan Montero, 2016 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı. Geçen sezonu Deportivo'da kiralık olarak geçiren Montero stoper pozisyonunda oynamayı seven bir oyuncu. Sol ayaklı Montero daha önce Deportivo'da ve Atletico Madrid'de zaman zaman sol bekte de görev yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum