Beşiktaş - Y.Malatyaspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 7.  haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Y.Malatyaspor muhtemel 11'ler
01 Kasım 2020 - 02:07 - Güncelleme: 01 Kasım 2020 - 23:12
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 7. haftasında Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Atiba, Ghezzal, Dorukhan, Oğuzhan, Aboubakar, Larin

Yeni Malatyaspor: Herrera, Zeki, Semih, Wallace, Erkan, Ahmed, Acquah, Kubilay, Chueva, Hafez, Tetteh
Eksikler

Beşiktaş: Nkoudou, Hasic, Josef

Yeni Malatyaspor: Adem Büyük, Ertaç, Issam Chebake

Takımların son durumu

Ligin ilk 3 haftasında galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla birlikte yükselişe geçti. Tetteh'in performansıyla önemli puanlar alan Yeni Malatyaspor, Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında 7 puan toplamayı başardı.

Beşiktaş ve Yalçın nefes aldı

Lige sancılı bir başlangıç yapan ilk 4 maçta yalnızca 4 puan toplayabilen siyah-beyazlılar, Denizlispor karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetle biraz olsun nefes aldı. Ancak maçın 3-0'dan sonra tehlikeye girmesi ve performanslar yine eleştirilere sebep oldu. Yalçın ve öğrencilerinin artık net bir galibiyete ihtiyacı var.

Beşiktaş 4-1 önde

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan son 6 maçın 1'i berabere biterken 4 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Malatya ekibi ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum