Beşiktaş yönetiminden Angel Di Maria açıklaması!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından Angel Di Maria transferiyle ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş yönetiminden Angel Di Maria açıklaması!
08 Mayıs 2024 - 12:12 - Güncelleme: 08 Mayıs 2024 - 12:14
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Arjantinli oyuncu Angel Di Maria'nın gündemlerinde olmadığını söyledi.

"Hazırlanan listede yok"

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan MKE Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uçar, "Di Maria, Samet Aybaba'nın hazırladığı listede yok. Gelecek hocanın listesinde olur mu bilmiyorum. Bu da olmayacak demek değil. Seneye hedefe oynayacak takım kurmak istiyoruz. Nokta transfer olarak düşünülebilir bu oyuncular." diye konuştu.

Gelecek sezonun çalışmalarına başladıklarını söyleyen Uçar, "Bugünkü maç çok önemliydi. Bu maçtan sonra gelecek sezonun planlamasını yapmak zorundayız. Listemizde birçok isim var, hocamız da henüz belli değil. Başkanın çabaları devam ediyor. 23'üne kadar hoca konusunda bir açıklama yapmamamız tebliğ edildi. Buna uymaya çalışacağız. Futbolcu transferleriyle ilgili çalışmalara devam edilecek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum