Bir gün Avrupa'ya gideceğim

Süper Lig’de bu sezon en iyi çıkış yapan, gösterdiği performansla takımı Başakşehir’in şampiyonluk yolunda yürümesinde büyük pay sahibi olan Cengiz Ünder beIN Sports’a konuştu.

Bir gün Avrupa'ya gideceğim
22 Haziran 2017 - 16:29

Başakşehir’in genç yıldızı Cengiz Ünder çok samimi açıklamalarda bulundu. “İstanbul’a geldiğimden beri 4-5 ay kulüpte kaldım” diye söz başlayan genç yıldız, “Ben tesiste kalıyordum. Sosyal hayatım olsun diye Abdullah Avcı’nın yanına geçtim. İrfan Can Kahveci de benim komşum. Orada da tesislerde gibiyiz” ifadesini kullandı. 

“İSPANYA'DA OYNAMAK İSTERİM”

Cengiz Ünder, futbol hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “İspanya Ligi’nde ileride oynamayı isterim. İngiltere ve Almanya’yı da çok beğeniyorum. Tabi ki en başta İngiltere Premier Ligi seviyorum. Şu an için kendimi yeterli görmüyorum ama üstesinden geleceğim. Oradaki futbolcular güçlü. Her zaman üstüne koyarak gitmek istiyorum. Yapamam demiyorum. United, Chelsea, Barcelona, Real Madrid gibi kulüplere bir gün gideceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“HOCAMIN KİRACISIYIM”

İstanbul'a geldiğinde 4-5 ay tesislerde kaldığını belirten Cengiz Ünder, “Yükseklik korkum var. Evim de 12. katta. Bisiklet sürmeyi severim. Sinemaya giderim. Masa tenisi ve basketbolu da seviyorum. Gece hayatını sevmiyorum. İstanbul’a geldiğimden beri 4-5 ay kulüpte kaldım. Ben tesiste kalıyordum. Sosyal hayatım olsun diye Abdullah Avcı’nın yanına geçtim. İrfan Can Kahveci de benim komşum. Orada da tesislerde gibiyiz. Orhan Ak da orada. İrfan ile zaten sürekli beraberiz. Abdullah Avcı’nın evinde kalmak güzel. Onun kiracısıyım” açıklamasında bulundu. 

“ŞAMPİYONLUK O MAÇLARDA GİTTİ”

Süper Lig’de şampiyonluk için çekiştikleri rakipleri Beşiktaş maçıyla açıklamalarda bulunan Cengiz, “Beşiktaş iç sahada çok güzel maçlar çıkardı. Neredeyse iç sahada kaybetmiyorlar. Takıldığı takımlar pek olmadı. Çok iyi pas yapıyorlar. Kazanabileceğimiz maçlar oynadık Beşiktaş ile. Çok net pozisyonlarımız vardı. 3 tane net benim pozisyonum vardı. 20 dakikada 3-0 üstün duruma gelmiştik. Beşiktaş’ı tebrik etmek gerek. Akhisar, Rize, Antep maçlarında iyi değildik. Şampiyonluk o maçlarda gitti” şeklinde konuştu. 

SEZONUN 11'İNİ AÇIKLADI

Genç yıldız Süper Lig’de bu sezonki en iyi 11'’i de açıkladı. İşte Cengiz Ünder’in 11’i: 

Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Yalçın Ayhan, Martin Skrtel, Adriano, Atiba, Emre Belözoğlu, Visca, Talisca, Bruma ve Cenk Tosun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum