'Bir gün Fenerbahçe'yi çalıştıracağım'

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında da adı geçen Ümit Özat, uzun yıllar kaptanlığını yaptığı eski takımını bir gün teknik direktör olarak çalıştıracağını söyledi.

'Bir gün Fenerbahçe'yi çalıştıracağım'
18 Mayıs 2020 - 17:05

Futbolculuk kariyerinde uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen teknik director Ümit Özat, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat, yaptığı açıklamada hedefleri arasında bir gün Fenerbahçe’yi çalıştırmanın da olduğunu söylerken, eski başkan Aziz Yıldırım’a karşı olan sevgisini de dile getirdi.

Teknik director arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ile adının anılmasıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Ümit Özat ‘Bu ten bu canda olduğu sürece bir gün Fenerbahçe'yi çalıştıracağım ama bugün değil. Hayırlıysa olsun, değilse olmasın. Fenerbahçe teknik direktörülüğü için ismimin geçmesi gibi bir beklentim yok. İsmi geçen herkes değerli arkadaşlarımız’  ifadelerini kullandı.

‘Bu Ersun Yanal’ın acizliğidir’

Fenerbahçe’deki görevine son verilen Ersun Yanal’I da eleştiren Ümit Özat, ‘Fenerbahçe'de problem teknik direktör problemi değil. Fenerbahçe doğru bir yapılanma yapması lazım. Hep söylüyorum; sen 32 yaşında gönderdiğin Emre Belözoğlu'nu 39 yaşında tekrar aldın. Bu Ersun Yanal'ın acizliğidir. Ersun Yanal'ın lider vasfı olmadığı için Emre'nin liderliğiyle bunu kapatmaya çalıştı’  dedi.

‘Ölene kadar Aziz Yıldırımcıyım’

Aziz Yıldırım’a olan sevgisini de vurgulayan teknik adam ‘Ben 50 kere söyledim. Ben ölene kadar Aziz Yıldırımcıyım. Hiçbir zamanda bunu inkar etmedim. Bunu bir kere daha söyliyeyim. Öyle art niyetli insanlar varki bu konuda konuşan. Sanki Aziz Yıldırım başkan adayı ya da federasyon başkanlığına aday. Sanki ben onun yanına yanaşmışım da beklentim varmış. Ben Aziz Yıldırım'ı en zor zamanında destekledim’  dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum