Birkaç yeni transfer bu turda oynayacak

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç temsilcisi Östersunds ile eşleşen Galatasaray’da sportif direktörü Cenk Ergün, transfer edecekleri bazı oyuncuların bu tur maçlarına yetişeceğini açıkladı.

Birkaç yeni transfer bu turda oynayacak
19 Haziran 2017 - 17:20 - Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 17:26

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekimi sonrasında AA muhabirine açıklamada bulunan 

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada “Hayırlı olsun. İsveç Kupası'nı kazanan takımla eşleştik. İlk maç deplasmanda. Teknik heyetimiz, ligleri devam ettiği için takımı takip edecektir. Liglerinde 3. sıradalar. Takipte olacağız” ifadesini kullandı. 

“HEDEF BİR GRUPLARA KALMAK”

Sportif direktör Ergün, rakibe değer verdiklerini aktararak, “Amacımız, iki karşılaşmada da turu atlayacak sonuçları elde edip, bir sonraki eleme turuna geçmek ve sonra da gruplara kalmak” yorumunda bulundu. 

Sarı-kırmızılı takımın yeni sezondaki transfer çalışmaları hakkında da açıklamalar yapan Cenk Ergün, “Transfer çalışmaları hakkında fazla bir şey söylemeyeyim. Benim konuşmam gereken zaman, işlerin bittiği zaman olacaktır. Şu an için çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç transfer, bu turda oynayacak noktaya gelecektir” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum