''Biz bunların üstesinden geliriz!''

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, 3-0 kaybedilen Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''Biz bunların üstesinden geliriz!''
22 Eylül 2021 - 22:43 - Güncelleme: 22 Eylül 2021 - 22:46
Galatasaray'ın Kayserispor'a 3-0 yenildiği maçın ardından Fatih Terim, açıklamalarda bulundu ve taraftarlara seslendi.

Kötü günlerin altından kalkacaklarını söyleyen Fatih Terim, ''Biz Galatasaray'ız, bu gibi şeyleri çok gördük. Futbolun içerisinde bu yenilgiler var. Sezon başı olması, ileride olmasından iyidir. Altından kalkmasını biliriz. Eski günlerimize veya oynadığımız çok iyi maçlara döneceğimiz kesin.'' sözlerini kullandı.

''Doğru yoldayız, karamsarlığa kapılmanın manası yok''

Doğru yolda olduklarını söyleyen Terim, ''Galatasaraylılar bilmelidir ki biz doğru yoldayız. Neticeler yanlış olabilir, bize yardım etmeyebilir. Bunları bir tarafa koyabilecek tecrübeye ve Galatasaraylılığa sahibiz. Karamsarlığa kapılmanın hiçbir manası yok. Futbolda bazen böyle oluyor. Biz her oyuncunun yapmak istediğini, ne olduğunu bilecek kadar Galatasaraylıyız.'' şeklinde konuştu.

Asla pes etmeyeceklerini söyleyen Fatih Terim, ''Ne benim ne de Galatasaraylıların anlayışında pes etmek yok. Nerelerden geldiğimizi, neleri kazandığımızı biliyorsunuz. Bir defa değil, iki defa değil... Ben yaptıklarımı, Galatasaray'ın yaptıklarını söylüyorum.'' dedi.

''Bazı oyuncuların ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı''

Taraftara seslenen tecrübeli teknik direktör, ''Biz bunları o kadar çok gördük ki kritik zamanlarda... Şimdi daha çok zaman var, biz bunların üstesinden geliriz. Galatasaraylılar kusura bakmasın. Bazen böyle üzüyoruz işte. Bazı oyuncuların Galatasaray adına ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı, bazı oyuncuların da bu fırsatlardan yararlanamadığı çok net. Hepsini biz teraziye koyar tartarız, adil de davranırız'' diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum