'Biz Türkiye'yiz, dik durduk...'

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Norveç'i deplasmanda 3-0 deviren A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonu açıklamalar yaptı.

'Biz Türkiye'yiz, dik durduk...'
28 Mart 2021 - 02:27 - Güncelleme: 28 Mart 2021 - 02:45
A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Norveç karşısında alınan 3-0'lık galibiyet sonrası konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Güneş, "6 puan almak güzel bir şey. Coşkulu ve istekli oynadık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. 3 güzel gol attık. Rakip, 2 forvetine yükleme yapıyordu ama ona da iyi plan kurduk. Ben mutluyum, takım mutlu, Türkiye de mutlu. Bütün Türkiye'nin kandilini kutluyorum. Biz biriz. Türk insanının başaramayacağı bir şey yok." dedi.

'Ezik olmadık, dik durduk'

Temkinli olmaları gerektiğini vurgulayan Güneş, "Önümüzde bir Letonya maçı var. Ne havaya gireceğiz, ne ezik olacağız. İki maçta ezik olmadık, dik durduk. Daha değişik ve zor bir maç oynayacağız. Bugün için güzel ama yarınlar ne olur, bakacağız." şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam sözlerini "Bu çocuklar, ailemizin çocukları. Yeni Yusuf'lar, Hakan'lar, Burak'lar olacak. Çok büyük sorumlulukları var, onu da yerine getirmenin mutluluğu var. "Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Dünyanın neresinde olursa olsun, biz Türkiye'yiz." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum