'Bizi bu sene affetsinler'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.

'Bizi bu sene affetsinler'
05 Temmuz 2020 - 21:45

Süper Lig'de Trabzonspor'a kaybeden lider Başakşehir'in 11 puan gerisine düşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda 'Bu sene bizi affetsinler' sözleriyle taraftarlarına seslendi.

'10 kişi oynamak hiç kolay değil'

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Terim, "65 dakika Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynamak hiç kolay değil. Kırmızı karta kadar iyi giden bir maç vardı ama Soso, kendinden beklemediğimiz bir şekilde, aklımızda olmayan bir şeyi yaptı. Oradan sonra oynamak kolay değil. Trabzonspor'u tebrik ederim" dedi.

'Bu sene böyle oldu'

Galatasaray taraftarına da seslenen tecrübeli çalıştırıcı "Sevgili Galatasaraylılara sesleniyorum, bu sene bizi affetsinler. İnanmış arkadaşlarımızla gemiyi, kıyıya yaklaştırmaya çalışacağız. Aklımızda olmayan ne varsa başımıza geliyor. Bu sene böyle oldu" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ayrıca maçın VAR hakemi Ali Palabıyık'a "Bugünkü kırmızı kart %100 doğru. Çağıran kim? Ali Palabıyık. Mehmet Topal'ın geçen sene bizim maçta yaptığı harekette hakem kim? Demek ki VAR'dan daha iyi görüyor, VAR hakemi olarak kalsa daha iyi" şeklinde göndermede bulundu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum