'Bizim savunmamız tüm sezondur sosyal mesafede'

İngiltere League One takımlarından Tranmere Rovers'ın başkanı Mark Palios, koronavirüs pandemisi hakkında ilginç sözler kullandı.

'Bizim savunmamız tüm sezondur sosyal mesafede'
29 Mayıs 2020 - 15:14 - Güncelleme: 29 Mayıs 2020 - 18:47

Koronavirüs nedeniyle ertelenen onlarca lig arasında yerini alan İngiltere League One'da Tranmere Rovers, zaten zor günler geçirirken bir darbe de pandemiden yedi. 

Tranmere Rovers Başkanı Mark Palios ise The Guardian'a yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 23 takımlı League One'da 21. sırada bulunan ve küme düşme hattında bulunan Tranmere Rovers'ın başkanı Palios, şöyle konuştu;

''FAKİR BİR YERDEYİZ, FUTBOL ÖNEMLİ''

Ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Zaten maddi durumumuz da o kadar iyi değildi. Pandemi olduktan sonra ekonomik olarak çok kötü etkilendik. Bir çıkış yolu bulmamız gerekti ve bunun için çok kafa patlattık. Futbol takımlarının ekonomik olarak çökmemesi için maçların oynanması gerek. Bizim gibi takımların paraya ihtiyacı var. Ligleri sonlandırmak bu açıdan çok önemli. İngiltere'nin en fakir yerlerinden birinde yaşıyoruz ve bu şehir için futbol çok önemli. Kulüp olarak şehrimizde bulunan insanlara yemek yardımında bulunduk. Bu zor günlerde birlik içinde olmak çok anlamlıydı.

''BİZİM SAVUNMAMIZ SOSYAL MESAFE KURALINA UYUYOR''

Takım olarak iyi bir durumda değiliz. Küme düşmeme mücadelesi veriyoruz. Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiği söyleniyor. Bizim savunmamız sezon başından beri sosyal mesafedeymiş gibi zaten. Biz bu kurala tüm yıldır uyuyor gibiyiz. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum