''Bizler kurban değil, savaşçıyız''

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 3-2 mağlup olduğu maçın ardından sarı-lacivertli takımın tecrübeli isimleri Dusan Tadic ve Edin Dzeko açıklamalarda bulundu.

''Bizler kurban değil, savaşçıyız''
05 Kasım 2023 - 00:03 - Güncelleme: 05 Kasım 2023 - 00:43
Fenerbahçe'nin iki önemli ismi Dusan Tadic ve Edin Dzeko, Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İki yıldız da mağlubiyeti değerlendirirken yaptıkları hataların altını çizdi.

Dusan Tadic karşılaşmayla ilgili ''Sakatlıklar var ama bu bahane değil. Bizler kurban değiliz, savaşcıyız. Hiçbir şeyi bahane olarak sunmayız. Takım karakterini sahaya koydu. 3-3 yapabilirdik. Taraftar desteğini gösterdi. Bizim için kötü bir darbe oldu ama ayağa kalkacağız'' dedi.

''Tek olumlu şey vazgeçmeyişimizdi''

Edin Dzeko ise maçın ardından ''Bugün bir şekilde işler istediğimiz noktada ilerlemedi. İlk yaptıkları ortadan kalemizde gol gördük. Oynamış oldukları bir plan vardı, sürekli olarak uzun top oynadılar. Çok basit top kayıpları yaptık, uzun toplar sonrası ikinci topları alamadık. Bu futbol, futbolun içinde kazanmak da var kaybetmek de var. Bugün görebildiğim tek olumlu şey vazgeçmemiş olmamızdı'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum