Blandi ve Niasse'de soru işareti

Fenerbahçe, forvet hattına transferini Roberto Soldado ile bitirmedi. Fenerbahçe, Soldado'ya alternatif da transfer etmek istiyor. Oumar Niasse ve Nicolas Blandi transferlerinde sorunlar çözülmeye çalışılıyor.

Blandi ve Niasse'de soru işareti
25 Ağustos 2017 - 07:48 - Güncelleme: 25 Ağustos 2017 - 12:50

Fenerbahçe'nin talip olduğu Nicolas Blandi'ye yeni teklifler gelmeye başladı. 27 yaşındaki forvet için teklif hazırlığı yapılırken, Portekiz devi Benfica elini çabuk tuttu. Fenerbahçe'nin 1 aydır teklif yaptığı ve takibi bırakmadığı yıldız oyuncu, Arjantin’de San Lorenzo takımında forma giyiyor.

Arjantinli ekip, Benfica ve Valencia’nın devrede olması nedeniyle San Lorenzo, Blandi’nin fiyatını 6 milyon Euro (24.6 milyon TL) olarak belirledi. Benfica ve Valencia'nın da yıldız golcüye talip olması, Fenerbahçe'nin transferde işini zora soktu. 

Oumar Niasse alternatif

Oumar Niasse'nin geçmişte Türkiye'de forma giymesi, Fenerbahçe için bir avantaj olarak görülüyor. Everton ve Hull City forması giyen deneyimli oyuncu, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor. Geçmişte Türkiye'de güzel günler geçiren futbolcu, kariyerinde yeni yükselişi ise Fenerbahçe'de yaşamak istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum