Bodo Glimt - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. haftasında deplasmanda Bodo Glimt ile karşı karşıya gelecek.

Bodo Glimt - Beşiktaş muhtemel 11'ler
26 Ekim 2023 - 00:01 - Güncelleme: 26 Ekim 2023 - 00:53
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. haftasında Norveç temsilcisi Bodo Glimt ile deplasmanda karşılaşacak. 26 Ekim Perşembe günü Norveç'te oynanacak mücadele 22:00'de başlayacak. Bodo Glimt - Beşiktaş mücadelesi EXEEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Mücaedeleyi Sırbistan Futbol Federasyonundan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic'in yardımcılıklarını ise Svetozar Zivin ile Nikola Borovic yapacak.

Beşiktaş'ta eksikler

Beşiktaş'ta Lugano maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Valentin Rosier forma giyemeyecek. Rosier'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Eric Bailly'nin durumuna ise teknik heyetin, sağlık ekibiyle yapacağı değerlendirmenin ardından karar verilecek.

Bodo Glimt - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş: 
Mert Günok, Onur, Colley, Necip, Masuaku, Hadziahmetovic, Gedson, Rashica Ghezzal, Muleka, Aboubakar

Beşiktaş'ın 3 puan hesabı

Beşiktaş, D Grubu'nda oynadığı 2 maç sonunda 1 puan toplarken, Bodo Glimt'in de grupta 1 puanı bulunuyor. Temsilcimiz grupta oynadığı ilk maçta Club Brugge ile berabere kalmış, ikinci maçta ise İstanbul'da Lugano'ya 3-2 mağlup olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum