Bogdan Bogdanovic'ten ilk açıklamalar

NBA'in yolunu tutan Sırp yıldız Sacramento Kings'le ilgili ilk değerlendirmelerini medyaya yaptı.

Bogdan Bogdanovic'ten ilk açıklamalar
13 Temmuz 2017 - 10:49 - Güncelleme: 13 Temmuz 2017 - 10:56

Fenerbahçe'nin Turkish Airline Euroleague şampiyonluğunda büyük katkı yapan ve taraftarın kalbinde önemli yeri olan Bogdan Bogdanovic artık sacramento Kingis forması giyecek.

24 yaşındaki Sırp yıldız ABD'nin Las Vegas şehrinde medyaya bir açıklama yaptı.

Bogdanovic sezonun başlaması için sabırsızlandığını belirterek, "Buraya gelme kararını çok zor verdim. NBA'de oynayabileceğimi herkese göstermek istiyorum" şeklinde konuştu.

NBA'e alışabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Bogdan Bogdanovic, şöyle konuştu:

"Milli takımda forma giyerken, NBA oyuncuları ve yıldızlarına karşı oynadığım için çok şanslıyım. Benim için büyük bir tecrübe olacak. Sacramento Kings, çok fazla taraftara sahip ve onlar basketbolu çok seviyorlar. Bu, inanılmaz. Fenerbahçe'den takım arkadaşım James Nunnally de, bana Sacramento'yu çok seveceğimi söyledi."

Sacramento Kings'in efsane oyuncuları arasında yer alan Vlade Divac ve Peja Stojakovic şu anda Kings'te yöneticilik yapıyorlar. İki isim hakıknda konuşan Bogdanovic, "Sacramento Kings, Divac ve Stojakovic sayesinde Sırbistan'da ünlü ve popüler bir takım. İkisi de çocukluğumdan beri benim idolüm. Burada bulunmak oldukça heyecan verici" yorumunda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum