Bolt Dortmund'la anlaşıyor

Dortmund'la anlaştığı ifade edilen Usain Bolt ismi Galatasaray yönetim kurulunda gündeme atıldı. Bolt'un Galatasaray'a prestij katması için kadroya dahil edilmesi istendi.

Bolt Dortmund'la anlaşıyor
18 Ağustos 2017 - 16:02

30 yaşındaki ünlü Jamaikalı atlet Usain Bolt pistlere veda ettikten sonra futbolculuğa göz kırptığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Galatasaray yönetimi de marka değerine katkı sağlayabileceği düşüncesiyle ünlü atlete teklif yapma konusunda bu konuya sıcak baktılar. Bolt'un milyarlarca insan tarafından tanınmasıyla Galatasaray isminin Uzak Doğu'dan Amerika'ya, Çin'den Avustralya'ya her yere yayılmasını amaçlayan bir yönetici, 30 yaşındaki Bolt'a teklif yapılması yönünde bir fikir ortaya attı.

Bu düşünce ilgi çekerken bazı yöneticiler de bu fikre destek verdiler. Ancak biraz bu konuyu araştırınca bu olayın mümkün olmadığı ortaya çıktı. Öyle ki bazı yöneticilerin Türkiye'de oynayacak bir yabancının herhangi bir ülkenin alt yaş kategorisinde ya da bir kulüpte en az 1 maç çıkma zorunluluğu maddesini hatırlatmaları bu fikri rafa kaldırdı.

Jamaikalı ünlü atlet geçtiğimiz yıllarda sempati duyduğu takım olan Dortmund'la antrenmanlara çıkmıştı. Ünlü yıldızın Alman kulübüyle anlaşma aşamasında olduğu ve tekrar antrenmanlara çıkacağı ifade ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum