Bonkör Galatasaray Porto'dan eli boş dönüyor

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında temsilcimiz Galatasaray Portekzil rakibi karşısında 6 net fırsatı gole çeviremedi ve duran toptan yediği golle İstanbul'a puansız döndü.

Bonkör Galatasaray Porto'dan eli boş dönüyor
03 Ekim 2018 - 23:53

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Hafta maçında Galatasaray Porto rakibi karşısında 6 net fırsatı gole çeviremedi ve duran toptan Marega'nın attığı golle İstanbul'a puansız döndü.

Oyunun her iki yarısında da rakibi karşısında başa baş bir futbol ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip özellikle Sinan Gümüş ve Rodrigues'in ayağından mutlak fırsatlardan yararlanamadı.

Kritik karşılaşmada ev sahibi Porto'ya galibiyeti getiren gol 49. dakikada geldi. 

Eski Galatasaraylı solbek Alex Telles'in kullandığı korner atışında Marega bomboş kaldı ve çok rahat bir kafa vuruşuyla Muslera'yı mağlup etti: 1-0

Kalan dakikalarda beraberlik için tüm hatlarıyla yüklenen Galatasaray savunmasında da büyük boşluklar verdi. Ancak hem Muslera hem de Casillas önemli kurtarışlar yaparken forvetler de son derece beceriksiz vuruşlarla başka gol olmasına engel oldular.

Karşılaşma Porto'nun 1-0 galibiyetiyle sonuçlanırken Galatasaray iki maç sonunda 3 puanla grupta üçüncü sırada yer aldı.

Porto ise 4 puanla liderliği Schalke'yle paylaştı.

Grubun diğer karşılaşmasında Alman ekibi Schalke 04 88. dakikada MCKennie'nin kornerden gelen topa yaptığı vuruşla Lokomotiv Moskova'yı Moskova'da yendi ve çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum