Boupendza için Beşiktaş'ın transferde ezeli rakibi

Katar temsilcisi Al-Arabi'nin formasını giyen Aaron Boupendza için Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya geldi.

Boupendza için Beşiktaş'ın transferde ezeli rakibi
03 Ocak 2022 - 11:48
Geçtiğimiz sezon Hatayspor'da gol krallığı yaşayan ancak ismi büyük takımlarla anılmasına karşın Katar'ın Al-Arabi takımına transfer olan Aaron Boupendza, bir kez daha dev ekipleri karşı karşıya getirdi.

Kaydettiği 22 golle Süper Lig'in 2020/21 sezonu gol kralı olan Boupendza, geçtiğimiz sezonun devre arasında Rus ekibi Krasnodar'ın kapısından dönmüştü. Hatayspor'la anlaşmasına karşın Boupendza'yı ikna edemeyen Krasnodar transferden vazgeçmiş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de girişimleri sonuçsuz kalmıştı.

Sezon sonuna kadar başarılı performansını sürdüren Gabonlu golcü, 4 milyon 250 bin euro karşılığında Katar'ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu.

Devre arası transfer döneminin başlamasıyla Boupendza'nın ismi yine gündeme gelirken, Süper Lig'in iki dev ekibi transferde yarışa girdi.

Beşiktaş'a sıcak bakıyor

Cenk Tosun'un sezon sonuna kadar İngiltere'de kalmak istemesiyle forvet arayışlarını devam ettiren Beşiktaş'ta gündeme Boupendza geldi. Larin'in sözleşme belirsizliği sonrası problem yaşamamak adına hızlı hareket etmek isteyen siyah-beyazlıların Boupendza ile temas kurduğu ve 25 yaşındaki golcünün transfere olumlu yaklaştığı öne sürüldü.

Fenerbahçe de devrede

Beşiktaş'la birlikte Fenerbahçe de bir kez daha Boupendza'yı gündemine aldı. Forvet bölgesindeki verimsizlik nedeniyle çalışmalarına hız veren sarı-lacivertlilerde Boupendza da adaylar arasında yer alırken, diğer adayların durumuna göre Boupendza için girişimlerin hızlanabileceği belirtildi.

Sezon başından bu yana Al-Arabi formasını 12 maçta giyen Boupendza'nın da Katar'da mutsuz olduğu ve Süper Lig'e dönmeyi çok istediği öne sürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum