'Böyle çok az oyuncu gördüm'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Helsinki'yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, basın toplantısına Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler'le çıktı.

'Böyle çok az oyuncu gördüm'
20 Ağustos 2021 - 00:30 - Güncelleme: 20 Ağustos 2021 - 01:30
UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Helsinki'yi 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, golün sahibi Muhammed Gümüşkaya ve 16 yaşındaki Arda Güler, basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

Pereira: 'Çok iyi oynadılar'

Genç oyuncularıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Pereira, "Gururluyum, sahada iki karakter gördüm. Zor olmayan bir maçtı ama genç oyuncularımız kaliteli, karakterli görüntü sergilediler. Böylesine bir maçta çok iyi oynadılar. Hafta boyunca çok çalıştılar. Kendilerine inanıyorlar. Mami çok güzel bir gol attı, mutluyum. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden Porto'nun alt yapısında 5 sene çalıştım. Arda Güler kalitesinde çok az oyuncu gördüm. Aynı şekilde Muhammed için de bu sözlerim geçerli. Kendilerini geliştirirlerse, Türk futbolu için çok iyi futbolcular olacaklar" ifadelerini kullandı.

Muhammed Gümüşkaya: 'Ben Fenerbahçeli doğdum'

Sarı-lacivertlilerin 20 yaşındaki futbolcusu Muhammed ise "Ben Fenerbahçeli doğdum. Hayallerim yıllarca forma giymek." dedi.

Arda Güler: 'Bir dahakine olacak'

Oyuna 67. dakikada Novak'ın yerine dahil olan 16 yaşındaki Arda Güler ise "Hocama şans verdiği için teşekkür ederim. Aileme ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Çocukluğumdan beri frikikte topun başına geçmeyi çok istedim. Bu sefer olmadı ama bir dahakine olacak." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum