Braga sürpriz yaptı

Başakşehir’in de bulunduğu UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Braga, konuk olduğu Hoffenheim deplasmanında 2-1 kazandı.

Braga sürpriz yaptı
14 Eylül 2017 - 21:48

Başakşehir’in ilk haftasında 1 puan kazandığı UEFA Avrupa Ligi’nin C Grubu’nda Braga, sürpriz bir sonuçla Hoffenheim’i deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Braga son nefeste

Başakşehir’in UEFA Avrupa Ligi’ndeki grubu olan C Grubu’nun diğer maçında Hoffenheim Braga’yı konuk etti. Ev sahibi takım maça daha iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı başaran Alman ekibi, top hakimiyetini de rakibine devre boyunca bırakmadı. Hoffenheim, 24.dakikada Sandro Wagner’in golüyle skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra daha da rahatlayan ev sahibi, Braga kalesini abluka altına alsa da farkı ikiye çıkaracak golü bulamadı. İLK 45 dakikanın son anlarında ender gelişen bir Braga hücumunda Ricardo Esgaio’nun pasını iyi değerlendiren Joao Teixeira, sora dengeyi getirdi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Sürpriz oldu

Maçın ikinci devresine de daha iyi başlayan taraf ev sahibi Hoffenheim oldu. Başlama vuruşundan itibaren topa hakim olan ev sahibi, kötü bir sürpriz yaşadı. Konuk Braga, 50.dakikada skoru Dyego Sousa ile 2-1’e getirip öne geçti. Geriye düştükten sonra yeniden oyunu rakibinin yarı sahasına yıkan ev sahibi, Braga kalesini abluka altına alsa da yakaladığı fırsatları gole çevirmeye başaramadı. Maçta başka gol olmazken, Braga Hoffenheim’ı deplasmanda 2-1 yenerek Başakşehir’in de yer aldığı grupta lider oldu.

Arda İlçöl futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum