"Brezilyalı olsa değeri 50 milyon euro olurdu"

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, eski öğrencisi Cengiz Ünder hakkında BeIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

"Brezilyalı olsa değeri 50 milyon euro olurdu"
14 Eylül 2017 - 21:43

Transfer sezonunda 13.4 milyon euro gibi rekor bir bedelle Başakşehir'den Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'in eski hocalarından Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu BeIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

Cengiz'in takım tercihi konusunda Eroğlu "Cengiz'in Manchester City transferi de vardı. City alsaydı Freiburg'da bir kiralık dönemi olacaktı ve Çağlar ile beraber oynayacaklardı. Kulüp belki maddi anlamda o tercihi yaptı ve maddi olarak Roma'yı tercih etti" ifadelerini kullandı.

Cengiz'in geleceğine dair de görüş bildiren tecrübeli teknik adam "Cengiz Brezilyalı olsaydı şu anda değeri 50 milyon euro'ya gitmiş olacaktı. Cengiz transferinden iki sene önce söylemiştim. Cengiz için 'En kısa sürede kendini kabul ettirecek ve Avrupa'da oynayacak' demiştim. Bizde 16 yaşında oynamıştı. Futbolun eğer o özelliklerini, sihrini sahada yansıtabiliyorsan fark etmez İtalya'da, Almanya'da oynamak. Ben kısa sürede bu özellikleri gösterip, Cengiz'in Avrupa'da ses getireceğini söyleyebilirim" sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum