Brezilyalı yıldızlardan Türkiye'ye destek

Bir dönem ülkemizde forma giyen Roberto Carlos, Alex de Souza, Felipe Melo gibi önemli isimler Türkiye'de yaşanan deprem felaketinin ardından Socrates Dergi'nin yardım kampanyasına katıldı.

Brezilyalı yıldızlardan Türkiye'ye destek
09 Şubat 2023 - 00:41 - Güncelleme: 09 Şubat 2023 - 00:57
Futbol kariyerlerinde ülkemizde forma giymiş Brezilyalı yıldız oyuncular Roberto Carlos, Felipe Melo, Alex de Souza, Socrates Dergi'nin organize ettiği yardım kampanyasına katıldı. Ülkemizde forma giyen yabancı oyuncuların yer aldığı yardım kampanyasına destek olan Roberto Carlos, Türk halkının yanında olduğunu ifade etti.

Canlı yayında konuşan Roberto Carlos, yaşananlarla ilgili ''Herkese başsağlığı diliyorum. Türk halkı bana hep iyi davrandı. Çok canımız acıyor. Onlardan inançlı olmalarını diliyorum. Yardıma devam etsinler. Dünya Türkiye'yi seviyor. Birçok ülke yardım gönderiyor. Bu durum için çok üzgünüz.'' ifadelerini kullandı.

Alex de Souza: ''Yardımlar çok önemli''

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden olan Alex de Souza da yayına katılırken ''Yapılacak bağışlar çok önem arz ediyor. Çok üzgünüm. Bu durumda olmayı tahmin bile edemiyorum. Brezilya'dan herkese sabırlar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Felipe Melo: ''Elimden gelen her şeyi yapacağım''

Uzun yıllar Galatasaray'da forma giyen Felipe Melo da yardım kampanyasına katılırken ''Hepimiz zor dönemden geçiyoruz. Türkiye'yi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yaşanandan ötürü çok üzgünüm. Ben burada Galatasaray'ı temsil etmiyorum. Bizler Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ı temsil etmiyoruz. Ben sadece yardım için buradayım. Çok üzüldüm. Bu olayı çok düşündüm. Bu kampanyanın dışında. Yardım için çok düşündüm. Belki de ilerde bağış için özel bir maç düzenleyebiliriz. Türk halkının desteğe ihtiyacı var. Elimden gelen her şeyi yapacağım'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum