''Bu görüntü gerçek değil''

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, 4-1 kaybedilen Sporting maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''Bu görüntü gerçek değil''
20 Ekim 2021 - 01:07
Beşiktaş'ın Sporting'e 4-1 yenildiği maçın ardından Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma hakkında konuşan Sergen Yalçın, ''Duran topta yediğimiz goller biraz şans golleri. 4-1'lik bir oyun değildi bu. Bu beklediğimiz bir skor değildi. Bu kulvar zor, hataları affetmiyorlar Şampiyonlar Ligi'nde. Rakibimizi analiz ettik, hiç böyle gol görmedik. Şans faktörü de rakibin yanındaydı. Neredeyse kaleye gelmeden ilk yarıda 3 gol attılar.'' sözlerini kullandı.

''Çok da çıkarılacak bir ders yok''

Şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyen Yalçın, ''Batshuayi de şanssız. Vuruyor vuruyor girmiyor, direkten dönüyor, bir şey oluyor... Şu maç 4-1'lik bir maç değil. Rakibin bizi 4-1 yenmesi bugün için olağanüstü bir durumdu. Çok basit goller yedik. Bu maçtan çok da çıkarılacak bir ders yok.'' dedi.

''Bu görüntü biraz fake''

Gerçek görüntülerine ulaşacaklarını belirten Sergen Yalçın, ''Derbiler her zaman önemlidir. Pazartesi oynayacağız, yeterli dinlenme süremiz var. Pazartesiye iyi hazırlanıp, tekrar normal durumumuza dönmek istiyoruz. Hiç beklemediğimiz şeyler oldu sezon başında. İşler iyi gitmiyor, kaybediyoruz ama bu görüntü gerçek değil. Bu görüntü biraz fake. Gerçek görüntü, ortaya çıkar.'' diyerek konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum