'Bu kabul edilemez'

Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, maç sonunda yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

'Bu kabul edilemez'
05 Eylül 2022 - 00:41
Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından sahada olaylar yaşandı.

Son düdüğün ardından bir taraftar, sahaya girerek Cenk Tosun'a tekme attı. Josef de Souza da yaşananların ardından kırmızı kart gördü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, maç sonundaki olayları ve mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Ismael'in sözleri;

Maçın geneli, tam bir savaş içinde geçti. Golü attık, geri dönüşler oldu. Büyük takım olmak, böyle zor maçları galip bitirmek çok çok önemli. Josef neden kırmızı kart gördü anlamadım, kendi oyuncumuzu korumaya çalışıyordu.

Yoğunluğu yüksek bir maç

Bazı anlarda daha akıllı oynamamız gerekiyor. Duygu yoğunluğunun yüksek olduğu bir maç oynadık. Sorun değil, ikinci maçı evimizde oynayacağız ve taraftarımız orada da bizimle birlikte olacak.

Kabul edilemez

Duyguların yoğun olduğu anlar yaşandı. Duygusal olmak başka bir şey ama taraftarın futbolcuya saldırması kabul edilebilir bir şey değil. Josef'in gördüğü kırmızı kartı da bu anlamda kabul edilemez görüyorum

Saygı dışı

Taraftarın sahayı girmesini de ben eleştiriyorum. Saygı çerçevesinde olan bir konu değil. Diğer konuyu kendi içimizde konuşur hallederiz, ki yaptık da. Esas konudan uzaklaşmamak lazım. Sahaya bir taraftarın girip, oyunculara saldırması kabul edilebilir değil.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum