''Bu kaliteye göre az skor''

Yazarlarımızdan Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı TivibuSpor kanalında değerlendirdi.

''Bu kaliteye göre az skor''
12 Nisan 2022 - 03:17
Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından Altan Tanrıkulu, karşılaşmayı değerlendirdi.

TivibuSpor ekranlarında yorumlarda bulunan Altan Tanrıkulu, şu ifadeleri kullandı;

Sadece benim değil, birçok spor yazarının, birçok Fenerbahçeli'nin, hatta Galatasaray'lıların beklediği gibi bir maç oldu. Fenerbahçe net favoriydi ve net bir şekilde kazandı. Oyun anlamında da rakibinden üstündü. Galatasaray'ın rakip üzerinde çok ağırlık gösteremediği bir oyun oldu. Fenerbahçe'nin 2. golünden sonra Galatasaray da zaten kazanamayacağını anladı. Galatasaray, 2. golden sonra çok iyi mücadele gösterdi. O mücadeleyi göstermeseydi 4'e, 5'e gidebilirdi maç. Özellikle Marcao - Nelsson ikilisi iyi mücadele etti. 

''İlk defa bu kadar zayıf kadroyla gittiğini gördüm''

53 yaşındayım. İlk defa Galatasaray'ın Kadıköy'e bu kadar zayıf bir kadroyla gittiğini gördüm. Kadro zayıf. Oyunu oynayan oyuncu. Kilidi açan Miha Zajc, iki golün içinde de olan Mert Hakan. Bu sezonun altın 11'i yapılsa orta sahaya Crespo girer. Bu saydığım 3 isim Fenerbahçe orta sahası. Onların karşısında olan Berkan, Taylan, Cicaldau... 2-0 az bir skor. Bu kaliteye göre az bir skor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum