'Bu takım burada olamazdı'

A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz, Portekiz'e 3-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

'Bu takım burada olamazdı'
25 Mart 2022 - 01:05
2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off turu yarı final maçında Portekiz'e 3-1 mağlup olan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Stefan Kuntz'un sözleri;

İlk 20 dakika oyuncularımızın sanki galibiyete inanmadıklarını gördük. İlk golden sonra iyi şutlarımız, iyi ortalamalarımız oldu. Oyuncularımızın hisleri bu pozisyonlardan sonra geri döndü.

Çok çalıştık

İkinci golde bir dikkatsizliğimiz oldu. Çok çalıştık ama rakibe yakın oynamalıydık golü getiren hamleden önce. Devre arasında yaptığımız konuşmada Letonya ve Karadağ maçlarını hatırlattım. Geri düşünce nasıl geri geldiğimizi anlattım.

Portekiz'e Portekiz'de top oynatmadık

Onlara dedim ki 'Portekiz'de Portekiz'e karşı pozisyonlar buluyorsunuz. Kazanabileceğinize inanıyor musunuz?' dedim. 'Evet hocam' dediler. 'O zaman sahada gösterin' dedik. İkinci yarıdaki performansımızla gurur duyuyorum. Portekiz'e Portekiz'de top oynatmadık

Burak'a 'Gurur duymalısın' dedim

Maç sonunda bir daire oluşturduk, bir araya geldik. Burak'a, 'Gurur duymalısın çünkü bu takımın kaptanısın' dedim. Letonya karşısında Burak'ın penaltısı olmasa, bu takım burada olmazdı. Bazen de şansa ihtiyacınız olur.

Gurur guyuyor musunuz?

Ben size sorayım. Siz Türk Milli Takımı ile gurur duyuyor musunuz? Portekiz'e karşı iyi oynadığımızı düşünüyor musunuz? Bizim genç bir takımımız var. Büyüyor, gelişiyoruz. Bu mağlubiyet üzerinden yeni şeyler inşa edersek, dersler çıkarırsak gelişeceğiz

YORUMLAR

  • 0 Yorum