Bundesliga'da deplasman takımlarının günü oldu

Bundesliga'da gün deplasman takımlarının günü oldu. Dortmund, Leverkusen ve Werder Bremen kazanırken, bir maç berabere sona erdi.

Bundesliga'da deplasman takımlarının günü oldu
23 Mayıs 2020 - 16:25 - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 - 16:22

Bundesliga'da 27. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Cumartesi 16:30 seansında 4 maç oynanırken, 3 deplasman takımı sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Wolfsburg 0 - 2 Dortmund

Geçen hafta derbide Schalke'yi farklı mağlup eden Borussia Dortmund, zirve takibini Wolfsburg'u 2-0 yenerek sürdürdü. Goller Raphael Guerreiro ve Achraf Hakimi'den gelirken Borussia Dortmund puanını 57'ye çıkardı.

B. M'Gladbach 1 - 3 Leverkusen

Bayer Leverkusen kazanmaya devam ederken, Kai Havertz de şov yapmayı sürdürüyor. B. M'Gladbach deplasmanında Leverkusen 3-1 kazanırken, Kai Havertz 2 gol kaydetti. 2020 yılında Bundesliga'da en çok gol katkısı veren oyuncu olan Kai Havertz için hafta arasında Owen Hargreaves 'Michael Ballack ve Mesut Özil karışımı bir futbolcu' ifadelerini kullanmıştı.

Freiburg 0 - 1 W. Bremen

Werder Bremen 7 maçlık galibiyet hasretini Freiburg deplasmanında sonlandırdı. Bremen Leonardo Bittencourt'un 19. dakikadaki golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Paderborn 1 - 1 Hoffenheim

Bundesliga'nın son sırasında yer alan Paderborn, kötü gidişatını Hoffenheim karşısında da sonlandıramadı. İki ekip karşılıklı birer gol ile sahadan birer puanla ayrıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum