Bundesliga'da ortalık iyice karıştı

Bundesliga'da son hafta kolay kolay unutulmayacak! Dortmund sahasında Hoffenheim'a farklı kaybederken, Werder Bremen zoru başardı ve play-out potasına kalmayı başardı.

Bundesliga'da ortalık iyice karıştı
27 Haziran 2020 - 16:21 - Güncelleme: 27 Haziran 2020 - 18:34

Bundesliga’nın son haftası nefesleri kesti! Bundesliga’da 34. Haftada özellikle düşme hattında çok çarpıcı sonuçlar çıktı. 33. haftaya 28 puanla küme düşme potasında giren Werder Bremen, Köln karşısında 6-1 kazandı ve Bundesliga’da kalmak için en aızndan play-out oynama hakkı elde etti.

Werder Bremen mucizeyi gerçekleştirdi

Aslında karşılaşmalar öncesi Werder Bremen’in şansı gerçekten zor görünüyordu. İç sahada sadece 9 gol atabilmiş Werder Bremen’in play-out oynaması için farklı kazanması ve Fortuna Düsseldorf’un da Union Berlin’e puan kaybetmesi gerekiyordu. 

İşte tam da böyle oldu. Werder Bremen Köln’ü 6-1 mağlup ederken Fortuna Düsseldorf da Union Berlin’e deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçlarla Werder Bremen normal sezonu 16. bitirdi ve play-out oynama hakkı kazandı. Fortuna Düsseldorf ise 30 puanla küme düştü.

Kramaric bir şeyler denedi

Ligi ikinci bitirmesi kesinleşen Borussia Dortmund, Hoffenheim karşısında adeta bozguna uğradı. Hoffenheim, Kramaric’in 4 golüyle Dortmund’u 4-0 mağlup etti. Hoffenheim bu sonuçla ligi 6. bitirdi ve Avrupa Ligi’ne gitmeye hak kazandı. Şampiyon Bayern Münih de deplasmanda rahat kazanan takımlaran oldu ve Wolfsburg’u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Bundesliga’da alınan diğer sonuçlar;

Werder Bremen – Köln: 6-1

Union Berlin – F. Düsseldorf: 3-0

Dortmund – Hoffenheim: 0-4

Freiburg – Schalke: 4-0

Wolfsburg – Bayern: 0-4

Frankfurt – Paderborn: 3-2

Gladbach – Hertha: 2-1

Augsburg – RB Leipzig: 1-2

Leverkusen – Mainz: 1-0


YORUMLAR

  • 0 Yorum