''Bunların hepsi değişecek''

Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

''Bunların hepsi değişecek''
05 Kasım 2022 - 22:33 - Güncelleme: 06 Kasım 2022 - 00:05
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

İşte Şenol Güneş'in sözleri;

Kazanmak ne kadar güzelse, kaybetmek de o kadar üzüntü verici. Bugün kritik ve çok önemli bir maç oynadık, hem bizim için hem rakip için. Oyunda da eksiklerimiz var. Fizik, teknik, taktik olarak baya sıkıntılarımız vardı. İkinci yarı başında oyunu kontrol ettik, oyun lehimize döndükten sonra golü yedik. Golden sonra bir hamle yaptık. Rakip gidip gelen oyunda avantaj yakaladı.

Çok top kaybı yaptık

Rakip geriye çekildi, evet doğru ama biz tempolu oynama şansını kullanamadık. Fizik olarak düştük. Geride kaldık. Rakip burada bir avantaj yakaladı. Öne çıktığımızda rakipten daha iyiydik ama bu sonuca yansımadı. Daha iyi şeyler yapabiliriz. Umudumuz ve gücümüz var. Oyundaki artılarımızın artması gerekiyor. Rakibin forveti, savunmada olmamıza rağmen 2 kez boş kaldı. Savunmada, birebirlerde alan ve oyuncu markajına geçmemiz gereken anlar vardı. Çok top kaybı yaptık. Rakip de kendi sahasında oynama avantajını kullandı. Ben daha üstün bir oyun bekliyordum bizden, olmadı.

Hepsi değişecek

Geçen maçta da, bu maçta da savunma sıkıntısı vardı. Takımın blok olarak gidip gelmesi gerekiyor. Bazen çok geride kaldık. Rakip sahaya çıkınca daha etkili oluyoruz. Bizde o tip oyuncular var. Savunmaya çekilince rakibin işi kolaylaşıyor. Bunların hepsi değişecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum