''Bunun bahanesi olmaz...''

Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlerden Hari Vukas, Bodo Glimt karşısında alınan yenilginin ardından kısa bir değerlendirme yaptı.

''Bunun bahanesi olmaz...''
27 Ekim 2023 - 00:40
Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'nde Bodo Glimt'e 3-1 mağlup olduğu maçın ardından yardımcı antrenör Hari Vukas açıklamalarda bulundu.

Hari Vukas kendileri adına kötü bir maç olduğunu söylerken, rakiplerinin daha akıllıca oynadığını dile getirdi.

İşte Hari Vukas'ın maç sonu sözleri; 

“Daha iyi olan takım kazandı. Rakip galibiyeti hak etti, onları tebrik ediyoruz. Önümüze bakmak zorundayız. Maç iki tarafa da gidebilirdi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Ne zemin ne de iklim mağlubiyetin sebebi değil. Son iki deplasmandan mağlup ayrıldık. Pozitif olmak zorundayız. Birkaç gün içinde toparlanıp önümüzdeki maçı kazanmalıyız. Grupta iyi bir durumda değiliz. Üç maçımız daha var. Bu maçlarda bir şeyleri değiştirebiliriz. İşleri lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Rakip gol attıktan sonra risk aldık. Bodo/Glimt, buraya gelen her takıma sıkıntı yaşatan bir takım. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bizden daha akıllı oynadılar."

''Ne zemin ne iklim bu mağlubiyetin sebebi değil. Biz fırsatları değerlendiremedik, onlar değerlendirdi. Riskler aldık, olmadı. Maçı çeviremedik. Beşiktaş gibi bir takımın bahanesi, mazereti olamaz.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum