Burak Elmas'tan TFF'ye; ''Bedeli neyse öderiz''

Burak Elmas, Lokomotiv Moskova maçı öncesi seyirci kısıtlamasına gitmeme kararlarını değerlendirdi.

Burak Elmas'tan TFF'ye; ''Bedeli neyse öderiz''
04 Kasım 2021 - 13:42
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Burak Elmas, TFF'nin reddetmesine rağmen seyirci kısıtlamasına gitmeme kararlarını da değerlendirdi.

İşte Burak Elmas'ın öne çıkan açıklamaları;

''Cezası bedeli neyse öderiz''


Tam kapasite oynamamızın birçok yaptırımı olabilir. Hepsini düşündük ve karar verdik. Türk futbolu için önemli bir maça çıkacağız ve aşısını yaptırmış taraftarlarımızın statta olmasını hak ettiklerini düşündük. Cezası, bedeli neyse öderiz.

''Galatasaray'ın haklarını ezdirmeyiz''

Çakal arkadaşlar var hemen çıkmışlar, Galatasaray'a büyük cezalar verileceğini söylemişler. Hepsini takip ediyoruz. Galatasaray'ın haklarını ezdirmeyiz. Nazik olduğumuz kadar, sert de davranmayı biliriz. Gerek görürsek, bunu da yapmaktan çekinmeyiz.

''Başka takımları suçlamak doğru değil''

Ahmet Nur Çebi ile defalarca konuştum. Camiayı rahatlatacak konuşmalar yapıp başka takımları suçlamak doğru değil. Herkesin kendi camiasıyla ilgilenmesi gerekir. Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini söylemek kimsenin haddi değildir.

''Biz Beşiktaş 'ı tebrik ettik''

Biz Beşiktaş'ı tebrik ettik ve haklı galibiyet dedik. Kendi adımıza gereken dersleri çıkaracağımızı söyledik. Biz her türlü tepkiyi göğüslemeye hazırız. Galatasaray her zaman farklılık yaratmıştır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum