Burak'tan Selçuk İnan sözleri

Beijing Guoan'dan ayrılarak Trabzonspor'un teklifini kabul eden Burak Yılmaz resmi imzayı attı ve Selçuk hakkında konuştu.

Burak'tan Selçuk İnan sözleri
06 Ağustos 2017 - 13:22

Çin Süper Ligi takımlarından Beijing Guoan'dan Trabzonspor'a transfer olan Burak Yılmaz bordo-mavili kulübe 3 yıllık imzayı attı.

Başkan Muharrem Usta ile birlikte düzenlenen imza töreninde konuşan Burak, "Stadın açılışında başkanımız kulağıma eğilip 'Seni alacağım' şeklinde konuştu. Türkiye'de yaşayan çocuklarımı da çok özlemiştim. Çin’de bir hareket yüzünden de ceza aldım 5 maçlık. Haksızlığa uğradığımı da düşünüyorum ama yapacak da birşeyim yoktu. Selçuk İnan benim sadece arkadaşım değil, kardeşim. Sadece soyadlarımız aynı değil.  Tabii ki hocamızın takdiridir ama onunla her takımda birlikte oynamak isterim. Bunu da çekinmeden rahatça söyleyebiliyorum...”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise “Kral yuvasına geri döndü. Çin'de çok iyi bir ücret alırken, ekonomik anlamda ciddi fedakarlıklar yaparak Trabzonspor'a geldi. Biz yönetim olarak taraftarımız için her zaman daha kaliteli işler yapmaya çalışıyoruz ki, onlar da mutlu olsun. Bunun savaşını veriyoruz. Eksik gördüğümüz noktalara transfer etmemiz gereken oyuncular var. Bir veya iki transferimiz daha olacak” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum