Burak Yılmaz'dan çok konuşulacak Mesut Özil cevabı

Lille'de forma giyen milli oyuncumuz Burak Yılmaz, katıldığı canlı yayında Mesut Özil ile ilgili sorulan soruyu herkesi şaşırtan bir yanıt verdi. Burak Yılmaz'ın Mesut Özil sözleri sosyal medyada kısa sürede 'günün konusu' oldu.

Burak Yılmaz'dan çok konuşulacak Mesut Özil cevabı
22 Ocak 2021 - 20:30
Lille forması giyen milli oyuncumuz Burak Yılmaz, Fanatik Gazetesi'nin Instagram'daki canlı yayınına konuk oldu ve açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın en çok konuşulan açıklaması ise yayının sonunda sorulan Mesut Özil sorusuna oldu! Burak Yılmaz, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili sorulan soruya gündem yaratacak sözlerle yanıt verdi.

''Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi hakkında ne düşünüyorsun?'' şeklinde sorulan soruyu Burak Yılmaz, ''Mesut Özil’e başarılar dilerim ama benimle birlikte A Milli Takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla alakalı sorun varsa, onları cevaplarsam daha doğru bence'' sözleriyle yanıtladı.

Burak Yılmaz'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada hem büyük ilgi gördü hem de tartışma yarattı.

''Galatasaray'da Schalke'ye deplasmanda attığım gol''

Kariyerindeki en özel anların da sorulduğu Burak Yılmaz, en unutulmaz golünü Galatasaray forması altında Schalke'ye attığını dile getirdi. Burak Yılmaz unutulmaz golünü ''Çok güzel hatıralar bırakan gollerim var. Tek bir seçim yapacaksam Galatasaray'da forma giyerken Schalke'ye deplasmanda attığım gol'' sözleriyle anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum