Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması

Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Burak Yılmaz, basın toplantısında bu konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması
17 Haziran 2017 - 15:21 - Güncelleme: 17 Haziran 2017 - 15:25

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ta forvet arayışları için adı geçen Burak Yılmaz, transferiyle alakalı Çin'de bir açıklama yaptı. 

"BENİMLE İLGİLENEN BİR KULÜP OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Ajansspor'un haberine göre Tianjin Teda karşılaşması öncesinde basın toplantısında konuşan Burak, transferiyle alakalı bir soru sorulması üzerine, "Hakkımda birçok haber çıktığının farkındayım. Ancak hiçbirini umursamıyorum. Hiçbir kulüple görüşmedim. Benimle ilgilenen bir kulüp olduğu hakkında bilgim var ama öncelikle Beijing Guoan ile görüşmeliler. Ben tamamıyla takımıma odaklanmış durumdayım. Her maçta katkı sağlamak istiyorum" yorumunda bulundu. 

ORMAN, BURAK İÇİN ŞU AÇIKLAMALARI YAPMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce yaptığı açıklamada, "Burak Yılmaz, Beşiktaşlı ve bunu her yerde söylüyor. Kendini bir maçta yere attı diye onu aforoz etmeyin. Kendisinin yeniden burada oynamasına kapalı değilim ancak şu anda böyle bir ihtimal yok" ifadelerini kullanmıştı. 

TAKIMININ EN GOLCÜSÜ

Bu sezon takımıyla 9 maça çıkan Burak Yılmaz, attığı 7 golle Beijing Guoan'ın en golcü futbolcusu olmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum