Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması!

A Milli Takım'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Lille ile yaşadığı şampiyonluğun ardından geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması!
27 Mayıs 2021 - 13:00
Milli takım kampında düzenlenen basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz, transferi hakkında konuştu.

Burak Yılmaz, ''Allah'a şükürler olsun, bana çok güzel kariyer nasip etti. Kovuldum, kiralık gittim, gol kralı oldum, en yüksek bedelle transfer oldum. Kötüyü de iyiyi de biliyorum. Futbolun her şeyini biliyorum. O yüzden bazı problemleri çözebileceğimi düşünüyorum.'' sözlerini kullandı.

'Galatasaray, Beşiktaş dedim olmadı'

Geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan 35 yaşındaki golcü oyuncu, ''Galatasaray'a dönmek istiyorum dedim, olmadı. Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum dedim, olmadı. Lille'de mi bırakırım, başka bir yer mi olur bilmiyorum. Artık böyle bir şey söylemeyeceğim. Böyle biri değilim artık. Şu an tamamen Avrupa Şampiyonası'na konsantreyim. Gelen çok güzel transfer teklifleri var. Tamamen artık bugünden itibaren İtalya maçını düşünüyorum.'' dedi.

'Şampiyonluk konusunu kapattım'

Sadece Milli Takım'a odaklanmak istediğini belirten Burak Yılmaz, ''Bu saatten sonra Lille şampiyonluğu konusunu kapattım. Milli takım var artık, her şeyin üzerinde. Bundan sonra bu konuyu kapatalım. Biz çok iyi kutladık, bitti. Artık sadece milli takım var.'' şeklinde konuştu.

Öte yandan L'Equipe'te yer alan habere göre Burak Yılmaz'a teklifte bulunan takımların İtalya'dan Roma ve Fiorentina olduğu belirtildi. Roma'nın yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Burak Yılmaz'ı kadrosunda görmek istediğine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum