''Burak Yılmaz için kırılma noktası''

Lille'deki performansıyla alkış alan Burak Yılmaz, Fransız basınının ilgi odağı olurken, France Football golcü oyuncu ile ilgili Uğur Meleke'nin görüşlerine yer verdi.

''Burak Yılmaz için kırılma noktası''
23 Ekim 2020 - 11:55 - Güncelleme: 23 Ekim 2020 - 13:59
Fransız temsilcisi Lille ile sezona etkileyici bir giriş yapan Burak Yılmaz, ülke basınının da ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Lille formasıyla Ligue 1'deki 7 maçta 3 gole imza atan Burak Yılmaz'ı son olarak France Football değerlendirdi. Burak Yılmaz'ın Lille'deki performansının değerlendirildiği haber için gazeteci Uğur Meleke'nin de sözlerine yer verildi.

Uğur Meleke, Burak Yılmaz'ı France Football'a anlatırken, yıldız oyuncunun şu an için en yüksek seviyede olduğunu ''Türkiye'de genç oyuncuların gelişimleri başka yerlerden daha uzun sürüyor. Bence Burak Yılmaz şu an en yüksek seviyesinde. Avrupa'ya gitmesi de bunun bir kanıtı. Burak kesinlikle Türk futbol tarihinin en iyi forvetlerinden biri'' sözleriyle dile getirdi.

Burak Yılmaz'ın kariyerindeki kırılma noktasını da Trabzonspor'da Şenol Güneş ile birlikte çalışması olduğunu söyleyen Meleke ''Burak Yılmaz'ın kaderi Şenol Güneş ile Trabzonspor'da çalışmasıyla değişti. Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamıştı ama Trabzonspor'dan önce o sıçramayı yapamamıştı'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum