Burak Yılmaz şov yaptı, Hakan frikikten attı

Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun frikikten gol attığı maçta Celtic'i 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2 mağlup etti. Leicester City ise Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün 11'de başladığı mücadelede Zorya Luhansk'a 1-0 mağlup oldu. Burak Yılmaz ise attığı 2 golle Lille'i 2-1'lik galibiyete taşıdı

Burak Yılmaz şov yaptı, Hakan frikikten attı
03 Aralık 2020 - 22:57 - Güncelleme: 04 Aralık 2020 - 01:41
UEFA Avrupa Ligi'nde Milan-Celtic, Lille-Sparta Prag ve Zorya Luhansk-Leicester City maçlarıyla Türk yıldızlar sahne aldı.

Milan, 2-0 geriye düştüğü maçta 24. dakikada Hakan Çalhanoğlu ile farkı 1'e indirdi. Serie A ekbi, 26. dakikada Castillejo, 50. dakikada Hauge ve 82. dakikada Diaz'ın golleriyle karşılaşmayı 4-2 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Çağlar Söyüncü sakatlıkla döndü, mağlubiyet geldi

Bir süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ile birlikte Zorya Luhansk-Leicester City maçına 11'de başladı.

Çağlar, karşılaşmanın 17. dakikasında yaşadığı sakatlık sebebiyle yerini Fofana'ya bırakmak zorunda kaldı.

Cengiz Ünder'in 90 dakika sahada kaldığı mücadeleyi Leicester City, 84. dakikada Allahyar'dan gelen golle kaybetti.

Burak Yılmaz 8 dakikada fişi çekti

UEFA Avrupa Ligi'nde iki kez hat-trick yapan Yusuf Yazıcı, Lille-Sparta Prag mücadelesinde de ilk 11'de yer aldı.

Burak Yılmaz'ın yedek beklediği ve Zeki Çelik'in sakatlığı sebebiyle kadrosunda bulunmadığı karşılaşmada ilk gol 71. dakikada Sparta Prag'tan geldi.

Oyuna 77. dakikada Yusuf Yazıcı'nın yerine dahil olan Burak Yılmaz, 80 ve 84. dakikalarda attığı gollerle takımını 2-1'lik galibiyete taşıdı.

İşte günün öne çıkan diğer maçların sonuçları;

Az Alkmaar 1-1 Napoli
Arsenal 4-1 Rapid Wien
Roma 3-1 Young Boys
Nice 2-3 Bayer Leverkusen

Gruptan çıkmayı garantileyen takımlar; 

Lille, Milan, Roma, Arsenal, Tottenham, Rangers, Benfica, Leverkusen, PSV, Leicester, Slavia Prag, Granada, Braga, Villarreal, Antwerp, Dinamo Zagreb, Hoffenheim, Kızılyıldız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum