Burak Yılmaz, Süper Lig'e mi dönüyor? Flaş iddia...

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz için Adana Demirspor'un devrede olduğu iddia ediliyor.

Burak Yılmaz, Süper Lig'e mi dönüyor? Flaş iddia...
06 Aralık 2022 - 11:12
Süper Lig'de daha önce Beşiktaş , Fenerbahçe , Galatasaray , Trabzonspor ve Antalyaspor'da forma giyen golcü futbolcu Burak Yılmaz son olarak Fransız ekibi Lille'den ayrılıp Fortuna Sittard'a transfer olmuştu.

2 kez gol krallığı yaşadığı Türkiye'ye tekrar dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Burak Yılmaz için Süper Lig ekibinden bomba bir hamle geldi.

Kadrosundaki yıldızlarla da ligimize renk katan Adana Demirspor için bir bomba transfer haberi daha geldi. Balotelli, Remy, Assombalonga ve Dzyuba gibi her zaman üst düzey golcülerle mücadele eden Adana ekibi yine Süper Ligi sallayacak bir transferin peşinde.

Artem Dzyuba ile yollar ayrılmıştı

Geçtiğimiz haftalarda Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler en büyük eksikliğini forvet bölgesinde yaşıyor. Bu sezon topladığı 24 puanla ligde 3. sırada yer alan  Güney ekibi, pek çok maçta Emre Akbaba’yı ileri uçta oynatmıştı. Mavi-Lacivertliler, bomba bir hamle hazırlığında...

Adana Demirspor, sezon başında da adı gündeme gelen Burak Yılmaz için nabız yoklayacak. Kariyerine Hollanda ekibi Fortuna Sittard’ta devam eden Burak’ın Türkiye’ye dönmek isteyip istemeyeceğini soracak olan Adana Demir, ‘Kral’ın tavrına göre strateji belirleyecek.

Süper Lig'e çıktığında; Younes Belhanda, Mathias Vargas, Loic Remy, Mario Balotelli, Benjamin Stambouli, Britt Assombalonga, David Akintola ve Simon Deli gibi yıldızları kadrosuna katan Lacivert-Mavililer, bu sezon da Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Badou N'Diaye, Artem Dzyuba ve Yaroslav Rakitskyi'ye imza attırmıştı. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum