Bursaspor ikinci yarı açıldı

Süper Lig'in 4.haftasında Bursaspor, karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Bursaspor ikinci yarı açıldı
10 Eylül 2017 - 22:11

Zorlu mücadeleye iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Maçın ilk tehlikeli atağı Akhisar lehine gelişti, dakikalar 17'yi gösterirken sağ kanattan yapılan ortaya Olcan bomboş pozisyonda kafayı vurdu ancak kaleci Harun mükemmel kurtardı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçildi. 45.dakikada Akhisar kalesini karşısına alan Batalla sol köşeye mükemmel vurdu, top direkte patladı ve ilk yarıda gol sesi çıkmadı ancak keyifli bir ilk yarı geride bırakıldı.

Goller ikinci yarıda

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. Kalecilerin kalesinde devleştiği dakikalarda Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla sahne aldı. Sol kanattan gelen ortaya ceza sahasında boş kalan Batalla kafayla golü attı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından rüzgarı arkasına alan Bursaspor, taraftarının da desteğiyle baskıyı kurdu. Karşılaşmanın 66.dakikasında Ekoko'nun ara pasında  kaleci Lukac ile karşı karşıya kalan Delarge, onu da geçerek topu boş kaleye gönderdi ve farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Maçta iyice rahatlayan Bursaspor, 74.dakikada defansın hatasında topla buluşan Bogdan Stancu sert ve düzgün bir şutla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 3-0 öne geçirdi.

Paul Le Guen yönetimindeki Bursaspor bu galibiyetiyle puanını 6'ya çıkartırken, Akhisar Belediyespor bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı ve haftayı 7 puanla bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum