''Büyük avantaj olacaktır...''

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maç öncesi Fatih Terim, basın toplantısında konuştu.

''Büyük avantaj olacaktır...''
20 Ekim 2021 - 18:39
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Grubu değerlendiren Fatih Terim, ''Bu grubu Şampiyonlar Ligi olarak isimlendiriyorum, grupta her şey olabilir. Çok önemli kulüpler var, biz de onlardan biriyiz. Herkesin iddialı olduğu bir sıralama var. Daha üçüncü maçı oynayacağız, bir üç daha var. Kazanırsak büyük bir avantaj elde ederiz.'' sözleriyle konuşmasına başladı.

Rus ekibinin iyi bir takım olduğunu söyleyen Terim, ''Oyunumuzda muhakkak ki bazı dokunuşlar olacaktır ama büyük bir dokunuş kimse beklemesin. Oynamak istediğimiz bir oyun var, bunun üstünde devam ediyoruz. Lokomotiv Moskova ile yabancı değiliz. Şampiyonlar Ligi'nde zaman zaman beraber oluyoruz. Biz yeniyoruz, onlar yeniyor. İyi bir takım, iyi oyuncuları var.'' dedi.

''Daha zamanımız var, Ocak ayında...''

Mostafa Mohamed'in bonservisi hakkında da konuşan Fatih Terim, ''Mohamed oynadıkça daha iyi olacak. Bazen hepsine şans veremiyoruz, moral bozmadan konsantre olmaları hoşuma gidiyor. Kendisinden memnunum. Gol atıyor, inşallah daha da atacak. Attıkça da ocak ayındaki düşüncemiz net ortaya çıkar. Daha zamanımız var. Maçın neden bu kadar geç saatte olduğunu anlamış değilim. Hava şartlarını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Spartak Moskova'nın maçı 17.30'da başladı ama biz 22.00'de oynayacağız.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum