'Büyük takım böyle olur!'

Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, 3-1 kazanılan Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Büyük takım böyle olur!'
13 Nisan 2021 - 01:35
Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde Kadıköy'de çıktığı 2. maçtan 2. galibiyetini aldı. Evindeki kötü performansı tersine çeviren Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirten Emre Belözoğlu, ''Oyuncularıma teşekkür ediyorum, her şeyden önce Kadıköy'de kazanmak güzel. Burada kazanmanın duygusunu futbolcuyken birçok kez yaşadık. Şimdi de hoca olarak yaşadığımız için mutluyum. Başlangıçtaki enerjimiz Fenerbahçe'nin genlerine çok uygundu. Hayatta en büyük risk, risk almamaktır. Futbolcuyken de böyle düşünürdüm ben. İnandığım değerlerin arkasında devam edeceğim.'' sözlerini kullandı.

''Topa hakim olduk, onları koşturduk''

Büyük takım gibi oynadıklarını dile getiren Belözoğlu, ''Daha çok topa sahip olan, daha çok bekleri çıkartan bir oyun oynamak istedik. Rakibimiz ligin en dar oynayan takımlarından birisiydi. Topa hakim olduk, onları koşturduk. Ne zaman onları koştursak oyunun hakimi biz olduk, ne zaman onlar bizi koşturduysa onların oldu. Büyük takım böyle olur, topu rakibe vermez. Dün şampiyonluktaki en büyük rakibimizin 45-70 arasındaki ilk şutu gol oldu. Futbol böyle bir şey işte, bazen ne kadar isteseniz de gol olmuyor.'' şeklinde konuştu.

''Ben de böyle oynatacağım...''

Emre Belözoğlu, ''Henüz 10 günde 3 resmi maça çıktık. Kaybetmemek önemli. Fenerbahçe'de her teknik direktör kazanmak için oynatır, ben de böyle oynatacağım. Emre hocanın oyunundan çok Fenerbahçe genlerine yakışır bir oyun oynatmak istiyorum.'' diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum