Büyükşehir Gaziantep altın buldu

Düşme mücadelesi adına önemli olan karşılaşmada Büyükşehir Gaziantep, Ramazan Civelek'in golüyle Manisaspor'u 1-0 mağlup etti ve ligde kalmak adına umutlandı

Büyükşehir Gaziantep altın buldu
30 Nisan 2017 - 20:37

Düşme mücadelesi adına önemli olan karşılaşmada Büyükşehir Gaziantep, Ramazan Civelek'in golüyle Manisaspor'u 1-0 mağlup etti ve ligde kalmak adına umutlandı.

SESSİZ DEVRE

Maçın ilk yarısına iyi başlayan taraf ev sahibi Büyükşehir Gaziantep oldu. Top hakimiyetini genellikle maçın favorisi Manisaspor’a veren ancak bulduğu şanslarda rakip kaleye çok etkili giden ev sahibi, hücum üstünlüğü açısından Manisaspor’dan çok daha iyi olmasına rağmen maçın ilk 45 dakikasından gol çıkmadı.

KIRMIZI KARTLAR VE GOL

Maçın ikinci yarısı ise hayli hareketli geçti. İki takımın da gol bulmak için ciddi riskler aldığı oyunda, inanılmaz pozisyonlar kaçtı. Maçın 85. Dakikasında ev sahibi Gaziantep’te sahneye çıkan Ramazan Civelek, topu ağlara gönderdi. Bu dakikadan sonra maçta sinirler gerildi ve konuk ekip Manisaspor’da İsmail Odabaşı ve Bilal Sebaihi oyundan atıldı. Maç 1-0 Büyükşehir Gaziantep üstünlüğü ile bitti.

ANTEP ALTIN BULDU

Düşme potasında bulunan Gaziantep Bld., aldığı bu galibiyetle 29 puana çıktı ve hemen önündeki 15. Şanlıurfaspor’a yaklaştı. 12. Yenilgisini alan Manisaspor 33 puanla 13. sırada kaldı.

Arda İlçöl - futboo.com