Çağlar operasyonu başladı!

Ara transfer döneminde en bir stoper transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, Milli yıldızımız Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak.

Çağlar operasyonu başladı!
27 Aralık 2023 - 10:14
Önümüzdeki Ocak ayındaki transfer dönemi için kolları şimdiden sıvayan Fenerbahçe, savunmaya da Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü’yü istiyor.

Simeone'nin gözünden düştü

Geçen sezonun sonunda Leicester’le sözleşmesi bittikten sonra Atletico’ya 2027’ye kadar imza atan ve yaşadığı sakatlık sürecini atlattıktan sonra takıma dönen Çağlar, son iki maçında talihsiz anlar yaşamıştı. La Liga’da 2-0 (d) kaybedilen Athletic Bilbao mücadelesinde bu sezon ilk kez 11’de oynayan Milli futbolcu, ne yazık ki penaltıya sebebiyet vermiş ve ikinci yarı oyundan alınmıştı. Daha sonra 1-0 kazanılan Sevilla karşılaşmasında ikinci yarı oyuna girdikten 4 dakika sonra kırmızı kart gören 27 yaşındaki futbolcu, ister istemez hocası Diego Simeone’nin gözünden düşmüştü.

Stopere takviye mecbur

Rodrigo Becao’nun sakatlığının sürmesi, Alexander Djiku’nun, Afrika Uluslar Kupası’nda Gana formasını giyecek olması, Samet Akaydin ile Serdar Aziz’in savunmada güven vermemesi, Fenerbahçe’de stopere takviyeyi mecbur kılıyor.

Kanarya'nın eli güçlü

Kanarya, Atletico’nun kapısını Çağlar için kiralık teklifiyle çalmayı planlıyor. Milli oyuncunun da EURO 2024’te A Milli Takımımız’ın 11’inde yer almak adına daha fazla sahada kalma isteği, bu transferde Sarı-Lacivertliler’in elini bir hayli güçlendiriyor.

İki talihsiz maç yaşadı

İspanyol devi adına ilk 11’de çıktığı Bilbao maçında penaltıya sebep olan 27 yaşındaki oyuncu, son Sevilla karşılaşmasında ise oyuna girdikten 4 dakika sonra kırmızı kart görmüştü.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum