Çağlar Söyüncü'nün gidebileceği 5 takım

Leicester City'de oynadığı futbolla hepimizi gururlandıran Çağlar Söyüncü'nün gidebileceği 5 takımı değerlendirdik.

Çağlar Söyüncü'nün gidebileceği 5 takım
14 Ağustos 2020 - 01:05 - Güncelleme: 14 Ağustos 2020 - 02:05
Premier League'de Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, bu sezon ortaya koyduğu futbolla büyük alkış aldı.

Sezon sonunda İngiltere'den bazı spor yazarları sezonun 11'inde Çağlar'ı stoper bölgesine yerleştirdi. Hatta bir ara istatistikleri Virgil van Dijk'tan bile daha iyiydi! Çağlar bu sezon kendini gösterdi, önü açık. Biz de gidebileceği 5 takımı değerlendirdik.

Chelsea

Lampard yönetimindeki Chelsea'nin hücumda sıkıntısı yok. Zaten Werner ve Ziyech gibi müthiş transferler yaptılar, sırada da Havertz var. Ancak savunmada sıkıntı büyük. Rudiger ile olacak iş değil bu. Sağlam bir stoper almaları şart. Çağlar'ın banko oynayabileceği bir takım. Hücum bölgesine bu kadar takviye yapmışken savunmayı unutmamak lazım.

Liverpool

Premier League'de müthiş bir sezon geçirerek şampiyon oldular ama sezon boyunca ''Liverpool'da eksik ne?'' sorusunun cevabı Virgil van Dijk'ın yanına daha iyi bir stoper alınabilir oldu. Gomez ve Matip, dönüşümlü oynadılar. Tamam kötü değiller ama biraz da onları van Dijk kurtarıyor. Nereye kadar? Daha iyi stoper aradıkları biliniyor. Çağlar'ın da onlardan iyi olduğu kesin.

Barcelona

İspanyol basınının müthiş iddiası: Barcelona, Çağlar'ı istiyor. Düşünsenize, Barcelona'nın stoper ikilisi Pique - Çağlar! Of, of, of... Olur mu olur. Barcelona'nın bu sezon savunması çok ciddi hatalar yaptı. Lenglet ve Umtiti güven vermiyor. Çağlar'a da Barcelona forması çok yakışır.

Manchester United

Tekrar dönelim İngiltere'ye. Manchester United, sona eren sezonun ikinci yarısında hücum anlamında çok iyi işler çıkarttı. Ama aynı şeyi savunma için söyleyemeyiz. Maguire bile çok güven vermezken yanında oynayan Bailly, Lindelöf gibi isimler de çok tartışıldı. Maguire, Leicester'dan eski takım arkadaşı Çağlar ile çok rahatlar.

Arsenal

Çağlar Söyüncü'yü Premier League'in büyük takımlarında görmek istiyoruz evet. Arsenal'de yıllar boyunca süren bir stoper sorunu var. David Luiz'i görüyoruz. En fazla penaltı yaptıran stoper. Arsenal'in düzgün bir stoper alıp bu sorunu tamamen ortadan kaldırması gerekiyor. Hızlı oynayan takıma, hızlı bir stoper olan Çağlar tam uyar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum