Çağlar Söyüncü: O golü atsaydım...

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'ndaki 5. maçında Andorra'yı 1-0 mağlup eden A Milli Takımımız'ın savunma oyuncusu Çağlar söyüncü karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Çağlar Söyüncü: O golü atsaydım...
08 Eylül 2019 - 01:28 - Güncelleme: 08 Eylül 2019 - 01:45

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'ndaki 5. maçında Andorra'yı 1-0 mağlup eden A Milli Takımımız'ın savunma oyuncusu Çağlar söyüncü karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin ikinci yarısında çok önemli bir pozisyondan yararlanamayan Çağlar şöyle konuştu:

"Maçın böyle geçeceğini biliyorduk. Analizlerimizi bu yönde yapmıştık. Yapmamız gerekenler vardı, yapamadık. Kaçırdığım bir gol var. Cenk ağabey çok boşmuş, kendim de atabilirdim. Ben o golü atsam tarihi bir fark olabilirdi. Onun için çok üzüldüm orda. Takım arkadaşlarımdan özür diledim. Böyle ufak şansları değerlendirmemiz lazım. Ozan’ın kafasıyla kazandık. Güzel bir maçtı.” 

Emre Belözoğlu'nu kutladı

Milli takım ile 100’üncü maçına çıkan Emre Belözoğlu’nu kutlayan Çağlar Söyüncü, “100’üncü maça çıkmak onun için büyük onur ve gurur. Bizim için çok iyi bir örnek. Sadece saha içinde değil, saha dışında da büyük bir gurur. Kazandığımız için mutluyuz ama an itibarıyla bizim için bu maç bitti. Önümüzde bir maç daha var. O maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. O maç da çok önemli bizim için. 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Uzun zamandan sonra İstanbul’a döndük. Taraftarlara da teşekkür ederim” diye konuştu.

Leicester City'le ilgili olarak...

İngiltere Premier Lig'de Leicester City takımında forma giyen Çağlar Söyüncü, bu sezona iyi başladığını söyleyerek, “Takım arkadaşlarımla iyi bir uyum yakaladım. Bunu devam ettirmek lazım. Daha 5 maç oldu. 5 maçtır da namağlup gidiyoruz. Bu sayıları 3 sayılı rakamlara çıkartmam gerekiyor. Böyle büyük futbolcu olunuyor. Böyle büyük kariyere sahip oluyorlar. Çalışmaya devam edeceğim.” yorumunu yaptı.

"Daha yeni başlıyorum..."

Leicester City taraftarının kendisi hakkında yaptığı beste için de konuşan milli futbolcu, “Onun devamı biraz sıkıntılı olduğu için paylaşamadım. Bu duruma alışmak zorundayız. Üst seviyede oynuyorsan; negatife de, pozitife de alışmak gerekiyor. Benim de hoşuma gitti, halkımızın da hoşuna gidiyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Her yerden destekliyorlar. Bunu devam ettirmek önemli. Şu an için daha yeni başlıyorum. Sayıları yukarı çıkardıktan sonra büyük futbolcu olunuyor.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum