Çağlar Söyüncü'ye bir dünya devi daha talip!

Premier League'de Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'ye İngiliz takımlarının ardından bu kez Juventus talip oldu.

Çağlar Söyüncü'ye bir dünya devi daha talip!
31 Mart 2022 - 11:22
Leicester City'nin kötü gidişiyle birlikte kendi performansı da düşen Çağlar Söyüncü'nün yaz transfer döneminde takımından ayrılma ihtimali ortaya çıktı.

İlk olarak İngiliz basınında Chelsea'nin milli yıldızla ilgilendiği iddiaları ortaya çıkmıştı. Daha sonra ise Manchester United'ın devreye girdiği söylenmişti. İki dünya deviyle adı geçen Çağlar Söyüncü'nün, 40 milyon avronun üzerinde bir bonservis bedeliyle transfer yapacağı belirtiliyor.

Chiellini ve Bonucci yerine

Premier Leage kulüplerinin yanı sıra Çağlar Söyüncü'nün talipleri artmaya devam ediyor. A Spor'un haberine göre; İtalyan devi Juventus, Çağlar Söyüncü'nün transferi için kulübüyle görüşmelere başladı.

Çağlar Söyüncü için nabız yoklayan Juventus, milli oyuncuyu kadrosuna katarak gelecek sezon için güçlü bir savunma oluşturmak istiyor. Chiellini ve Bonucci'nin ilerleyen yaşları nedeniyle yenilemeye gitmek isteyen Juventus, bu transferde oldukça istekli.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum