Çalımbay'dan Eto'o açıklaması

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Samuel Eto’o hakkında konuşan yapan Antalyaspor’un hocası Rıza Çalımbay, “Benim haberim, bilgim yok. Eto'o ile dün görüştüm, 'Böyle bir şey yok' dedi. Yönetim de 'Yok' dedi. Daha önce de bir görüşme olmadı” açıklamasını yaptı.

Çalımbay'dan Eto'o açıklaması
24 Temmuz 2017 - 19:28 - Güncelleme: 24 Temmuz 2017 - 20:14

Sarı-lacivertlilerin Antalyaspor'da forma giyen Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o ile anlaştığı iddialarına, kırmızı-beyazlı kulübün teknik patronu Rıza Çalımbay’dan açıklama geldi. 

“Benim bilgim, haberim yok” diyen teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcusuyla da yönetimle de görüştüğünü ancak kimsenin bu durumdan haberdar olmadığını bildirdi. 


Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'nın Salzburg kentinde sürdüren kırmızı- beyazlıların teknik direktörü Çalımbay, Hürriyet’in haberine göre, dün Eto'o ile görüştüğünü ve yıldız futbolcunun transfer söylentilerine “Böyle bir şey yok” ifadelerini kullandığını sözlerine ekledi. 

Transfer söylentileri hakkında yönetimle de görüştüğünü anlatan tecrübeli teknik adam, “Benim haberim, bilgim yok. Eto'o ile dün görüştüm, 'Böyle bir şey yok' dedi. Yönetim de 'yok' dedi. Daha önce de görüşme olmadı. Böyle bir şey yok” diye konuştu.

YÖNETİM DE AÇIKLAMA YAPTI

Eto'o'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğu yönündeki haberler üzerine Antalyaspor yönetimi de bir açıklama yaptı.  Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Futbol takımı kaptanımız Samuel Eto'o ile ilgili basında yer alan transfer haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı kulübümüze iletilen herhangi bir transfer teklifi yoktur. Konuyu kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadelerine yer verildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum