Can Topsakal: Lucescu tüm futboldan sorumlu olacak

Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, Mircea Lucescu ile görüşmek için Romanya’ya gitti. Topsakal, gitmeden Lucescu hakkında açıklamalarda bulundu.

Can Topsakal: Lucescu tüm futboldan sorumlu olacak
27 Temmuz 2017 - 10:17 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 13:21

Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile görüşmek için Romanya’ya gitti.

“ÜST AKIL OLARAK ALACAĞIZ”

Topsakal, Romanya’ya giderken havaalanında beIN SPORTS’a özel açıklamalarda bulundu. Can Topsakal “Lucescu’yu antrenör olarak değil üst akıl olarak alacağız. Ön görüşmeye gidiyorum. Anlaşmaya varırsak, başkanımız görüşecek. Böyle bir ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz” diye bir açıklamada bulundu.

“SPORTİF AŞ YÖNETİM KURULU'NA DA ALACAĞIZ”

Galatasaraylı yönetici sözlerine “Kendisi tam olarak sportif direktör olmasa da tüm futboldan sorumlu olacak. Sportif AŞ yönetim kuruluna da alacağız. Kendisine, İlk önce elimizdeki oyuncuları göstereceğiz. Sonra o bize gerekli uyarıları yapacak” diyerek devam etti.

"SÜRPRİZLER VAR"

Kendisine yöneltilen “Çok yakın bir transfer var mı?” sorusuna da cevap veren Topsakal, “Var söyleyeceğiz, sürprizler var” diyerek cevap verdi.

Romen çılıştırıcı geçtiğimiz günlerde Türk medyasına yaptığı açıklamada Östersunds'la oynanan ilk maçtan sonra Galatasaray'dan teklif aldığını, ancak ikinci maçın ardından kimsenin kendisini aramadığını ifade etmişti.

Mircea Lucescu 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştırmış, 1 UEFA Süper Kupası, 1 lig şampiyonluğu kazandıktan sonra Beşiktaş'la sözleşme imzalamıştı. Romen teknik adam Galatasaray'ın başında olduğu 2000-2001 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum