Caner Erkin için iki ihtimal var

Rıdvan’ın son 2 maçtaki başarılı performansı ve transferde NSakala ile anlaşma sağlandığı haberleri yüzünden Kartal’la yollarını ayırmaya hazırlanan Caner Erkin’in kariyerini Avrupa’da sürdürmeye sıcak baktığı ancak Fenerbahçe seçeneğinin de masada olduğu öğrenildi.

Caner Erkin için iki ihtimal var
25 Haziran 2020 - 08:35 - Güncelleme: 25 Haziran 2020 - 11:01

Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak’ın önceki gün tecrübeli oyuncunun yeni sezonda Beşiktaş’ta olmayacağını açıklaması büyük yankı bulurken, yıldız futbolcunun birçok sebepten dolayı ayrılık kararı aldığı bildirildi.

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre son iki maçta 11’de şans bulan Rıdvan Yılmaz’ın performansının iyi olması ve teknik heyetin sol bekte genç oyuncuya öncelik vermesinin yanı sıra, transferde Alanyasporlu Fabrice NSakala ile anlaşma sağlandığı haberleri yüzünden Caner’in şimdiden ayrılık kararını kulübe bildirdiği ortaya çıktı.

Profesyonel hayatta bu tercihleri normal karşılayan Caner’in, menajeriyle yaptığı görüşmenin ardından ayrılık kararının kamuoyuna da açıklandığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın yaşadığı maddi sıkıntıları da göz önünde bulunduran tecrübeli futbolcunun, yurt içi ve Avrupa’dan kendisine çok daha cazip tekliflerin geleceğini düşündüğü kaydedildi. Menajerinin de bu konuda Caner’le aynı düşüncede olduğu belirtildi. Beşiktaş ile sezon sonu gelmeden bile yollarını ayırabileceği iddia edilen Caner Erkin’in önceliğinin yurt dışı olduğu da belirtildi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği tecrübeli oyuncu ile yönetimin sözleşme yenileme konusunda henüz ciddi bir görüşme yapmadığı da ifade edildi.

Tamamen teknik heyetin son maçlardaki tercihi ve yönetimin çok istekli davranmaması üzerine kendisine yeni bir yol haritası çizmeye karar veren Caner’in ismi uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyor.

Menajer Batur Altıparmak’ın henüz Fenerbahçe ile görüşmediği ancak talep gelmesi halinde Caner’i eski kulübüne geri götürmek için önceliğini sarı-lacivertli kulübe vereceği ileri sürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum